hof ten steen

Hof Ten Steen: een prachtige locatie voor een huwelijksfeest

Hof Ten Steen dateert van voor de XIV eeuw. Het was een burcht waar in 1789 het vredesverdrag van Oostenrijk werd ondertekend. Het hoeft niet gezegd dat een evenement, een receptie, seminarie, feest, vergadering hier een hele belevenis is. De sfeer in dit historische kader is uniek. Er zijn 2 zalen: de gerestaureerde schuur met oud timmerwerk en de imposante grote zaal met een afmeting van 420 m². Deze zalen kunnen opgesplitst worden in kleinere modules.

Het is bovendien ook mogelijk om je trouwceremonie op het domein van Hof Ten Steen te laten doorgaan. Dit kan zowel in de prachtige binnentuin, in het park of in de banketzaal zelf. Naast de kasteelhoeve Hof Ten Steen bevindt zich de parochiekerk van Orsmaal. Deze kerk verwelkomt ook huwelijksplechtigheden van koppels buiten de parochie.

Voor het koppel stelt Hof Ten Steen een ruime bruidssuite ter beschikking, die ook inbegrepen is in de huurprijs. Vrienden en familie kunnen terecht in enkele hotels die zich in de nabije omgeving van Hof Ten Steen bevinden. Meer informatie kan u vinden op hun website.