huis empire

Huis Empire: top locatie voor je huwelijk in Brugge

Huis Empire werd gebouwd in 1822 en bevat drie weelderige salons in Empire stijl. Met het theepaviljoen als oriëntatiepunt, en gelegen in het hartje van Brugge, is dit prachtige herenhuis de perfecte locatie voor uw evenement.

Dit prachtige empire herenhuis werd gebouwd tussen 1822 en 1826 in opdracht van Joseph en Jeanne van Zuylen Nyevelt Arents de Beertegem. Huis Empire en haar palmtuin werden in de oorspronkelijke magnifieke staat hersteld. De huidige eigenaar gaf zijn rechtspraktijk op om zich toe te leggen op het huis, en het is nu beschikbaar voor elk evenement. Het herenhuis wordt regelmatig gebruikt voor fotografie en film. Tijdens de drukke monumentendagen trekt het een publiek van kenners aan, en het prachtige paviljoen is gekend als set voor de Reiefeesten.

Dit herenhuis stelt altijd het volledige gelijkvloers van het pand ter beschikking. Zowel voor zittende diners als voor walking dinners leent Huis Empire zich perfect. De verschillende zalen zijn: Salon Simeon, Salon Van Zuylen en Salon Lubersac.

In de open ruimtes van dit prachtige herenhuis is er plaats voor 200 personen. Bij regenweer kunnen de gasten terecht in het koetshuis en onder de inrijpoort.

Huis Empire is vrij van cateraar. Breng gerust zelf je persoonlijke traiteur mee of vraag de empire teeam naar de lijst van cateraars die geregeld in huis werken. U vindt deze prachtige evenementenlocatie in Hoogstraat 28, 8000 Brugge, België. Meer informatie kan u vinden via hun website.