kasteel van ruisbroek

Kasteel Van Ruisbroek: ideaal voor huwelijksfeest

Kasteel Van Ruisbroek is gelegen op 10 minuten van centrum Brussel en gemakkelijk bereikbaar via de ring. Het telt 3 salons, een oranjerie en een rokersruimte. De magie van dit gracieuze landgoed uit de 18e eeuw geeft een uitzonderlijk karakter aan al uw seminaries, huwelijken, verjaardagen en andere evenementen. De ruime oranjerie geeft uit op de Italiaanse tuin en de talrijke kleine salons met een baroque interieur die een intieme sfeer geven. De zalen zijn volledig moduleerbaar.

Kasteel van Ruisbroek wordt uitgebaat door Restauration Nouvelle. Restauration Nouvelle zet haar culinaire creativiteit in om al jullie zintuigen te prikkelen. Want eten en drinken dat is ruiken, voelen, proeven en ontdekken. Ontvang tot 500 gasten en laat ze genieten van de heerlijke gerechten.

Over parkeerplaatsen hoef je je geen zorgen te maken. Kasteel van Ruisbroek beschikt over een ruime parking. Ook is overnachting mogelijk in verschillende hotels in de buurt.

Kasteel Van Ruisbroek is gelegen in Karel Gilsonstraat 15, 1601 Ruisbroek, België en voor meer informatie kan u terecht op hun website.